İstanbullular depremin ardından yollara düştü

İstanbul Depremi Sonrası Kentte Büyük Paniğe Yol Açtı

İstanbul’un Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, saat 12.49’da şehirde büyük bir paniğe neden oldu. Depremin ardından artçı sarsıntılar da devam etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da okulların 2 gün tatil edildiğini duyurarak, İçişleri Bakanlığı’nın çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı.

Akşam saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu’nun İstanbul çıkışında araç yoğunluğu yaşandı. Trafik akışının yavaşladığı bölgeden görüntülerde, kentten ayrılan çok sayıda araç olduğu belirtildi.

Aynı şekilde İstanbul’dan Tekirdağ istikametine doğru da yoğun bir trafik yaşanırken, 34 plakalı araçlar dikkat çekti.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ-İstanbul yolunda kavşaklarda ve kritik geçiş noktalarında denetimlerini artırarak trafik akışını sağlıklı bir şekilde sürdürmeye çalıştı.

Trafik ekipleri, olası sıkışmaların önüne geçmek için yönlendirme ve kontrol çalışmalarını hızlandırdı. Yetkililer, vatandaşları trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Related Posts

Mucize koltuk 11A: Enkazdan yürüyerek çıktı

Hindistan’dan Londra’ya gitmek üzere havalandıktan dakikalar sonra yere çakılan Air India uçağından sağ kurtulan 40 yaşındaki mucize yolcu Vishwash Kumar Ramesh kaza anını anlattı.

Trump: İranlılar beni arayıp hâlâ bir anlaşma istediklerini söylüyor

Trump: İranlılar beni arayıp hâlâ bir anlaşma istediklerini söylüyor

ÇED onay sürecini 48 aydan 18 aya düşürecek düzenleme Meclis’e sunuldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ÇED, orman izinleri ve imar izinlerinin daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayacak yeni bir mekanizmanın devreye gireceğini belirterek, “48 ayı bulabilen izin süreçleri 18 aya kadar düşürülebilecek” dedi.

Orta Doğu’da kriz derinleşiyor! İran-İsrail gerginliği sıcak savaşa mı dönüşüyor? İşte son 7 yılda yaşananlar…

İran ve İsrail arasında yıllardır gölgede süren çatışma, artık açık savaşa evriliyor. Suikastlar, füze saldırıları ve çeşitli şekilde yürütülen operasyonlar, iki ülke arasındaki tansiyonu her geçen yıl daha da artırdı. İsrail’in son hava saldırısında ise İran’ın en üst düzey askeri isimleri hedef alındı. Peki şimdi ne olacak? İşte İsrail-İran çatışmasının yakın tarihi…

İsrail saldırıyı İran’daki gizli üsten başlatmış

İsrail’in İran’a yönelik düzenlediği saldırıların perde arkasında daha önce başlatılmış gizli faaliyetlerin olduğu öne sürüldü.

İsrail’den Tahran’a hava saldırısı: İran’dan 100 İHA ile misilleme

İsrail, 12 Haziran gecesi başkent Tahran dahil İran’ın birçok bölgesine hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda 200’den fazla savaş uçağı görev aldı, başkent Tahran şiddetli patlamalarla sarsıldı. İran’ın askeri noktaları hedef alınırken, saldırılarda İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri ve Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami’nin öldürüldüğü İsrail kaynaklarınca duyuruldu. İran’dan resmi bir doğrulama gelmezken, misilleme gecikmedi.