Sağlık-Sen’e Bir Günde 6.538 Yeni Üye

Sağlık-Sen’e Bir Günde 6 Bin 538 Yeni Üye

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, 14 Nisan tarihinde 6 bin 538 sağlık ve sosyal hizmet profesyonelinin Sağlık-Sen’i tercih ettiğini açıkladı.

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası (Sağlık-Sen), 14 Nisan Pazartesi günü Türkiye genelinde bir ilke imza atarak 6 bin 538 sağlık ve sosyal hizmet profesyonelini üye yaptı. Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, bu konuda sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

“Sağlık-Sen varsa başarı kaçınılmazdır.”

Doğan, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek şunları söyledi: “Bu büyük teveccüh, sahadaki kararlılığımızın, özverimizin ve inancımızın en güçlü göstergesidir. Sağlık-Sen varsa umut vardır. Sağlık-Sen varsa mücadele vardır. Sağlık-Sen varsa başarı kaçınılmazdır. Teşekkürler büyük Sağlık-Sen ailesi.” – ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Uzmanı uyardı: Keneye çıplak elle dokunmak riskli

Uzmanı uyardı: Keneye çıplak elle dokunmak riskli

Prof. Dr. Terzi: Yapay zekâyı eğiterek nörolojik hastalıklarda hızlı teşhisi hedefliyoruz

Prof. Dr. Terzi: Yapay zekâyı eğiterek nörolojik hastalıklarda hızlı teşhisi hedefliyoruz

Baş Dönmesi Neden Olur?

Baş Dönmesi Neden Olur, Baş Dönmesi Nasıl Tedavi Edilir? Uzmanlar baş dönmesi ve sebepleri hakkında açıklama yaptı. 

Bir milyonda bir görülüyor: 21 yaşındaki genç bu hastalığı yendi

Kazakistan’da akut lösemi tanısıyla İstanbul’a gelen 21 yaşındaki Azamat Iltyzyr, yapılan tetkikler sonucu 1 milyonda 1 görülen nadir bir lenfoma türüne sahip olduğunu öğrendi. Uygulanan tedavi ve öz kardeşinden yapılan kök hücre nakli sayesinde sağlığına kavuşan genç hasta, bugün spor yapıyor, çalışıyor ve hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Aile Hekimleri Kesintileri Son Bulmalı

Aile Hekimlerinin Gelirinden Yapılan Kesintilere Son Verilmelidir! Hekim Birliği Sendikası x sayfasından yaptığı açıklamada aile hekimlerinin taleplerini açıkladı. 

Uzmanı bu basit yöntemi önerdi: 20-20-20 kuralı

Dr. Tarık Mecit, dijital yorgunluğun gözlerin ötesine geçerek hormon dengesi, bağışıklık sistemi ve zihinsel işlevler üzerinde olumsuz etkiler yarattığını açıkladı.