Uşak’ta Motosiklet ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü

Uşak’ta Motosiklet ile Tır Kaza Yaptı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

UŞAK – Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile tırın çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, İzmir-Ankara karayolu Hacıkadem kavşak yakınlarında gerçekleşti. Kazada, Harun Raşit Cengiz yönetimindeki 64 BF 155 plakalı motosiklet sürücüsü, Türkmenistan uyruklu B.B. idaresindeki A06393AG plakalı tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savrulurken, sürücüsü dorsenin tekerlerine sıkıştı.

Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekiplerini yönlendirdi. Yapılan ilk incelemede motosiklet sürücüsü Cengiz’in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kazanın ardından Cengiz’in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.

Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ÖMER AKKOYUN – 3.Sayfa

Related Posts

Prof. Dr. Terzi: Yapay zekâyı eğiterek nörolojik hastalıklarda hızlı teşhisi hedefliyoruz

Prof. Dr. Terzi: Yapay zekâyı eğiterek nörolojik hastalıklarda hızlı teşhisi hedefliyoruz

Baş Dönmesi Neden Olur?

Baş Dönmesi Neden Olur, Baş Dönmesi Nasıl Tedavi Edilir? Uzmanlar baş dönmesi ve sebepleri hakkında açıklama yaptı. 

Bir milyonda bir görülüyor: 21 yaşındaki genç bu hastalığı yendi

Kazakistan’da akut lösemi tanısıyla İstanbul’a gelen 21 yaşındaki Azamat Iltyzyr, yapılan tetkikler sonucu 1 milyonda 1 görülen nadir bir lenfoma türüne sahip olduğunu öğrendi. Uygulanan tedavi ve öz kardeşinden yapılan kök hücre nakli sayesinde sağlığına kavuşan genç hasta, bugün spor yapıyor, çalışıyor ve hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Aile Hekimleri Kesintileri Son Bulmalı

Aile Hekimlerinin Gelirinden Yapılan Kesintilere Son Verilmelidir! Hekim Birliği Sendikası x sayfasından yaptığı açıklamada aile hekimlerinin taleplerini açıkladı. 

Uzmanı bu basit yöntemi önerdi: 20-20-20 kuralı

Dr. Tarık Mecit, dijital yorgunluğun gözlerin ötesine geçerek hormon dengesi, bağışıklık sistemi ve zihinsel işlevler üzerinde olumsuz etkiler yarattığını açıkladı.

Demans riski yaşanılan bölgeye göre değişiyor!

ABD’de yapılan bir araştırmada, demans (bunama) riskinin yaşanılan coğrafi bölgeye bağlı olarak değişebileceği tespit edildi.